Menú Digital - Menuveo
Can Carola
ca
Informació
Servei de pa i aperitiu
0
Primers
Amanida verda
Amanida catalana
Amanida amb fruits secs i formatge de cabra gratinat
Amanida de foie amb fruits secs i reducció de vinagre de Mòdena
Entremesos de la casa (embotits de Setcases i amanida)
Cargols guisats
Carxofes a la brasa (temporada)
Esqueixada de bacallà
Meló amb pernil
Escalivada
Espàrrecs blancs
Trinxat (patata, col i cansalada viada)
Carpaccio de salmó marinat
Carpaccio de filet de vedella amb encenalls de parmesà
Sopa
Canelons casolans
Remenat de bolets de temporada amb carn picada
Xató
Calamars a la romana (fets nostres)
Segons
Xai a la brasa amb guarnició
Botifarra amb patates
Botifarra a la brasa amb mongetes seques
Conill amb allioli
Guatlles amb all i julivert
Pollastre a la brasa amb patates
Graellada de carns de la Vall (xai, conill, pollastre, guatlla i botifarra)
Entrecot de vedella amb guarnició
Entrecot de vedella amb salsa de ceps, cinc pebres o roquefort
Bistec de la mitjana de vedella amb guarnició
Filet de vedella amb guarnició
Filet de vedella amb salsa de ceps, cinc pebres o roquefort
Peus de porc gratinats amb barreja de bolets
Galtes de porc rostides amb bolets
Conill amb cargols
Vedella amb bolets
Truites de riu amb salsa d’ametlles
Espatlla de cabrit a la brasa
Altres suggeriments
Amanida de favetes, espàrrecs verds i carxofes
Amanida de llagostins
Carpaccio de gambes
Pernil de gla
Cargols a la llauna
Canalons de bolets o d’ànec rostit
Espàrrecs verds a la brasa
Amanida de tomata de Montserrat amb ceba tendra i ventresca de tonyina
Assortit de croquetes (bacallà, pernil ibèric, formatge i sèpia)
Amanida de burrata amb gelat de mostassa
El peix
Rap a la planxa
Rap amb salsa de ceps
Bacallà amb la crema d'alls
Llenguado a la planxa
Llenguado amb ametlles
Calamars a la planxa
Les carns
Costelles de cabrit
Galta de vedella
Magret d’ànec amb salsa de maduixes
Cua de bou
Platet de calamars, carxofes i mandonguilles
Els nostres callos
Menuveo